Кандидатура за админ във "Bulplay Mirage/Inferno" от Speak
-
Ранг във форума: Test Admin
Кандидатура за админ във "Bulplay Mirage/Inferno" от Speak
1. Вашето име? - Дениз
2. Вашата възраст? - 18
3. От къде сте? - Габрово
4. Защо бихте искали да сте администратор във този сървър? Главно да съдействам на екипа и да намаля брой хора, който си позволяват да бъдат токсични и на хакерите
5. Колко време и кога можете да отделяте за да следите реда във сървъра? - Зависи дали съм на разположение да бъда на компютъра или не, но варира от 1-4 часа на ден.
6. Имате ли предишен опит със Sourcemod? - Не, но мога лесно да се науча
7. Имате ли предишна някаква история като администратор? - Не
8. Дискорд за връзка? - Speak#8378
9. Линк към вашият Steam профил? - https://steamcommunity.com/id/Speak1v9/
10. Личното ви мнение за сървъра, кратко и откровенно... Добър екип и много добър сървър, който събира хора за една приятна игра
2. Вашата възраст? - 18
3. От къде сте? - Габрово
4. Защо бихте искали да сте администратор във този сървър? Главно да съдействам на екипа и да намаля брой хора, който си позволяват да бъдат токсични и на хакерите
5. Колко време и кога можете да отделяте за да следите реда във сървъра? - Зависи дали съм на разположение да бъда на компютъра или не, но варира от 1-4 часа на ден.
6. Имате ли предишен опит със Sourcemod? - Не, но мога лесно да се науча
7. Имате ли предишна някаква история като администратор? - Не
8. Дискорд за връзка? - Speak#8378
9. Линк към вашият Steam профил? - https://steamcommunity.com/id/Speak1v9/
10. Личното ви мнение за сървъра, кратко и откровенно... Добър екип и много добър сървър, който събира хора за една приятна игра
Последно промяна от Arrow на Вто Яну 12, 2021 5:48 pm, променено общо 2 пъти.
Причина: Темата е преместена в правилният раздел.
Причина: Темата е преместена в правилният раздел.
-
Ранг във форума: Server Manager
Re: Кандудатура за админ от Speak
от мен твърдо, ДА! Един от малко адекватни играчи, които никога не са се заяждали, с когото и да е било, редовен си,ще се радвам да си в нашия екип. И също така си много добър играч
- Потребителско име: rostislavch0
- Обратна връзка:
Ранг във форума: Server Admin
- Потребителско име: Lieutenant92
Ранг във форума: Server Admin
Въпреки че не играя засега, ще дам моя вот и мнението си за теб, защото докато бях в игра съм те засичал. Активността ти е леко разкъсана, но не е чак толкова фатално. Не си ми направил лошо впечатление, не си обиждал никого в мое присъствие и мисля, че можеш да се справиш. От мен ДА! Успех.
- Потребителско име: nullrage
Ранг във форума: Administrator
Като не обръщаме внимание на факта, че си пуснал кандидатурата на грешното място, мисля, че трябва да ти се даде шанс.
Имаш ДА от мен!
Имаш ДА от мен!
-
И от мен имаш ДА редовен си до сега никога не съм те виждал в конфликт с някой играч определено заслужаваш шанс!
-
Габровец нека да дадем шанс на момчето от мен имаш ДА ! надявам се скоро да се видим във дискорд
-
Моля промени си заглавието и добави сървъра за който кандидатстваш.
Edit: След като разяснихме за къде кандидатстваш, макар и да не влизам толкова често там вече и да не съм те срещал досега, може да ти се пусне един тестов период и през него ще си проличи дали ставаш за админ или не. За и от мен.
Edit: След като разяснихме за къде кандидатстваш, макар и да не влизам толкова често там вече и да не съм те срещал досега, може да ти се пусне един тестов период и през него ще си проличи дали ставаш за админ или не. За и от мен.
- Потребителско име: nullrage
Re: Кандидатура за админ във "Bulplay Mirage/Inferno" от Speak
Давам последен срок до утре (Сряда) 20:00 за който не е гласувал да гласува, после поствам решението!
-
- Обратна връзка:
Jacksparrow написа: ↑Вто Яну 12, 2021 3:30 pm И от мен имаш ДА редовен си до сега никога не съм те виждал в конфликт с някой играч определено заслужаваш шанс!