1. Петьо Стоянов
2. след 3 месеца навършвам 21, тоест ще ги направя 21
3. Монтана
4. защо бих искал, ами за да има малко ред да няма, aimbotove, wallhakove, обиди, закачки, заяждания, спамове, рекламирания и други... общо взето да има контрол да е приятно както на мен за играене , така и за другите...
5. като тази длъжност админ би трябвало да си позволя повечко време за сървъра тоест искам да кажа че ако съм нали, минумум по 2 часа ще си отделям, зависи от смяната на която съм на работа, ако съм 1ва ще мога следобяд без проблем, ако съм 2ра ще мога преди 2, тоест вечерта няма да мога, за да влизам да следя за нарушители и така и тоест аз самия да цъкам със другите да се забавляваме на работа съм през седмицата, но това не ми пречи да влизам да играя след работа.
6. Не, имам други опити но със Sourcemod немисля
7. имам да, във cs 1.6 , бях sms-ka след това направих 8 000 минути се доказах че може да съм активен повечко и сериозен, и ме направиха сървър админ в JailBreak Extreme
8. нямам дискорд, ако е задължително ще си направя !
9. https://steamcommunity.com/profiles/76561198850084043/
10. сървъра е удобен, разнообразяем от различни мапове не само един и същ като например мапа (dust 2) да кажем, тук имаш разнообразие както от различен мап така и различни оръжия аренка, готин е на мен лично ми харесва и бих искал да съм част от веригата !
Кандидатура за админ
-
Ранг във форума: Member
- Потребителско име: nullrage
Ранг във форума: Administrator
Re: Кандидатура за админ
Имаш ДА от мен, давам малко време ако има някой админ да изрази мнение за против или да, ако не се случи, моето решение ще бъде обявено.
- Потребителско име: nullrage
Ранг във форума: Administrator
Re: Кандидатура за админ
Одобрен, пиши ми на ЛС във дискорд, за да си получиш правата.