Кандидатура за админ във "Bulplay Mirage/Inferno от borata26
-
Ранг във форума: Member
Кандидатура за админ във "Bulplay Mirage/Inferno от borata26
1. Вашето име? - Никола Титиринов
2. Вашата възраст? - 17 и още малко 18
3. От къде сте? -Пловдив
4. Защо бихте искали да сте администратор във този сървър?
Играя много често във сървъра и много ми харесва когато играчите са спокойни и не нарушавват правилата,обаче когато няма админ и има някви дето си сипват и нарушават правилата искам да мога да ги спирам и да може да се играе нормално
5. Колко време и кога можете да отделяте за да следите реда във сървъра? -вечерта по 4часа в пон,сряда,петък,неделя....
през деня също по 4-5часа в останалите седмични дни(разбира се ако има хора или нямам друга работа)
6. Имате ли предишен опит със Sourcemod? - Не
7. Имате ли предишна някаква история като администратор? - Да във веригата на Сърф България и във сървъра на Моето в Кларити сърф
8. Дискорд за връзка? - 𝓓𝓙_𝓑𝓐𝓝#1023
9. Линк към вашият Steam профил? -https://steamcommunity.com/profiles/76561198177450478/
10. Личното ви мнение за сървъра, крато и откровенно...Много хубав направен с приятелски настроен и добър персонал,играчи и като цяло най-много ми харесва от всички други сървъри.пример за тва играя сърф от 2години от както почнах в сървъра не съм играл сърф или други игри
2. Вашата възраст? - 17 и още малко 18
3. От къде сте? -Пловдив
4. Защо бихте искали да сте администратор във този сървър?
Играя много често във сървъра и много ми харесва когато играчите са спокойни и не нарушавват правилата,обаче когато няма админ и има някви дето си сипват и нарушават правилата искам да мога да ги спирам и да може да се играе нормално
5. Колко време и кога можете да отделяте за да следите реда във сървъра? -вечерта по 4часа в пон,сряда,петък,неделя....
през деня също по 4-5часа в останалите седмични дни(разбира се ако има хора или нямам друга работа)
6. Имате ли предишен опит със Sourcemod? - Не
7. Имате ли предишна някаква история като администратор? - Да във веригата на Сърф България и във сървъра на Моето в Кларити сърф
8. Дискорд за връзка? - 𝓓𝓙_𝓑𝓐𝓝#1023
9. Линк към вашият Steam профил? -https://steamcommunity.com/profiles/76561198177450478/
10. Личното ви мнение за сървъра, крато и откровенно...Много хубав направен с приятелски настроен и добър персонал,играчи и като цяло най-много ми харесва от всички други сървъри.пример за тва играя сърф от 2години от както почнах в сървъра не съм играл сърф или други игри
-
Ранг във форума: Server Manager
Re: Кандидатура за админ във "Bulplay Mirage/Inferno от borata26
аз не съм изградил някакво мнение относно теб и мисля, че не съм те засичал, не знам, но що да не пробваш. От мен имаш, да!
-
-
Ранг във форума: Server Admin
Нямам изградено обективно мнение, спрямо играта ти, държанието ти спрямо другите играчи. Не мога да поставя обективна оценка на този етап, затова от мен НЕ
-
от мен имаш ДА !
-
-
ПРОТИВ ако не беше спамил толкова ДС да ти пишем по кандидатурата щях да се замисля но сега съм против
-
Извинявам се просто гледах че на другите им се отговаря много бързо и си мислих че не следите форума, моя грешка ама ще знам за на пред, благодаряJacksparrow написа: ↑Пет Ное 13, 2020 3:13 pm ПРОТИВ ако не беше спамил толкова ДС да ти пишем по кандидатурата щях да се замисля но сега съм против
-
Ранг във форума: Administrator
В твой интерес е да не спамиш по кандидатурата си когато всеки админ ти отговори, а просто изчакваш краен отговор, вместо да спамиш при всеки нов вот.
Съдейки по това, което Jack Sparrow е казал, и моят вот е ясен, а и не си ми оставил никакво впечатление в сървъра. За мен не си готов да бъдеш админ на този етап. Против!
Съдейки по това, което Jack Sparrow е казал, и моят вот е ясен, а и не си ми оставил никакво впечатление в сървъра. За мен не си готов да бъдеш админ на този етап. Против!
-
- Обратна връзка:
Banana Joe №2 написа: ↑Пет Ное 13, 2020 2:44 pm Нямам изградено обективно мнение, спрямо играта ти, държанието ти спрямо другите играчи. Не мога да поставя обективна оценка на този етап, затова от мен НЕ
+1