Кандидатура за админ във "Bulplay 1v1 Arena от "KrisoAmfeta""

Изображение
IP: 87.121.112.34:27016 or arena.bulplay.net:27016
KrisoAmfeta
Мнения: 1
Регистриран на: Чет Май 21, 2020 3:41 pm

Пет Май 22, 2020 9:37 am

1. Вашето име? - Кристиян Христов
2. Вашата възраст? - 19г.
3. От къде сте? - гр.София
4. Защо бихте искали да сте администратор във този сървър? Защото напоследък виждам , че играчите си позволяват да са аругантни с други играчи (особено по-малките , което за мен не е изобщо адекватно) , и се нарушава цялостното спокойствие от играта и от сървъра!
5. Колко време и кога можете да отделяте за да следите реда във сървъра? - Понеже имам доста разчупено работно време , мога да отделям над 2 часа със сигурност , по различно време!
6. Имате ли предишен опит със Sourcemod? - Не , но с удоволствие съм готов да се запозная със системата и ми е супер интересно!
7. Имате ли предишна някаква история като администратор? - Имам да , но не и в ЦС сървъри , бил съм в най-големия български майнкрафт сървър (Преди 3-4г.) и съм работил под напрежение!
8. Дискорд за връзка? - В групата на сървъра съм , ето името krishristoww23#0814
9. Линк към вашият Steam профил? -https://steamcommunity.com/id/kurvibelololloo (мога да го сменя, както и моя никнейм ,ако пожелаете)
10. Личното ви мнение за сървъра, крато и откровенно...
Като цяло е на много добро ниво откъм хост и сървъри , харесва ми много разнообразието от карти за играене , сървъра предоставя шанса да се играе с удоволствие (когато няма нарушители...) и ми го доставя всеки път като влезна!

Само да вметна нещо , понеже видях в една тема Ви е направило впечатление часовете на играча ,искам да кажа защо мойте са под 100ч. (90%са в именно във Вашия сървър), понеже не бях играл игри като цяло в период от към 3-4г. и се наложи да си сменя телефонен номер и т.н , и загубих Steam Guard-а , следователно нямаше как да влезна , поради това , че бях закупил от мой много-добър ''приятел'' акаунта и е с негов имейл и т.н. и останах без акаунт писах десетки имейли на Steam Support-а , но никакъв резултат. Извинете за вметването , благодаря Ви за отделеното време и Ви пожелавам приятен ден и приятно цъкане! :D
Публикувай отговор